BALIKESİR / BANDIRMA - 15 Temmuz Şehit Ramazan Konuş İmam Hatip Ortaokulu

May

Sönmeyen Ulduzlar projesi kapsamında Azerin ile tek yürek programına değerli sanatçımız Azerin konuk oldu.Türkiye-Azerbaycan kardeşliği adına yürütülen projede harika misafirlerin katılımı ile kapanış webinarı yapıldı.Azerin öğrencilerime ve velilerimize canlı performans sergiledi.Ayrıca proje tanıtımı yapıldı.

May

eTwinning projesi kapsamında öğrenciler iklim konulu söyleşiye katıldılar.Uşak üniversitesi Öğretim Üyesi Derya Acar öğrencilere iklim konulu sunum yaptı.

Anasınıfı A Şubesi Sayı Kavramı Toplama İşlemi Pekiştirme Çalışmaları

Anasınıfı B Şubesinin Şekil ve Sayı Kavramları Aynı - Farklı Kavram Çalışması

Anasınıfı B Şubesinin 23 Nisan Süsü Yapımı Etkinliği

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin Renkli Dünyamın Sorumlulukları eTwinning Projesi İçin hazırladıkları logo ve afiş anketi  sonuçlandı. Projenin genel oylamasında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

İklim Hareketinin Sesi Ol" eTwinning projesi kapsamında öğrenciler ocak ayı içerisinde enerji tasarrufu konulu aktostiş şiir yazdılar ve bunu seslendirdiler .Ayrıca enerji tasarrufuna dikkat çekmek için afişler hazırladılar. 6-A ve 6-D sınıfı enerji tasarrufuna dikkat çekti...

Eyl

Okulumuza yeni katılan öğrencilerimize öğretmenlerimiz tarafından okula uyum programı uygulandı.